Здравейте!

За тези от Вас, които попадат за пръв път на моя сайт на кратко за мен:

Казвам се Линда и вече дълги години помагам на хора от различна възраст и пол да подобрят начина си на живот, навиците си и/или да работим заедно в насока за преодоляване на здравословен проблем в следствие на грешни избори и заседнал начин на живот.

От както имам съзнателно мислене винаги съм имала интерес в областта на здравословното хранене, спорта и холистичната медицина. Спортувам активно от шест годишна като преминах през различни спортове. Фитнеса стана част от живота ми като бях на шестнадесет и така до днес.

Завършила съм  Бизнес Администрация в НБУ, имам корпоративен опит в български и международни компании над 12 г. докато не дойде момента изцяло да се занимавам със здравен коучинг чрез консултации и режими, изграждане на навици за здравословно хранене/диетология и физическо усъвършенстване. В последствие изкарах и диплома за нутриционист и хранителен терапевт (SNHS Master Nutrition Therpist) член съм на The International College of Holistic Medicine и като част от работата ми съм и сертифициран персонал треньор към International Sports Science Association (ISSA). Имам дългогодишна практика в работата с клиенти в България и чужбина. Работила съм в Близкият изток като  персонален треньор, където натрупах огромен опит с хора, които имат различна култура и много, много здравословни проблеми в следствие на лошо хранене, климат, религия и обичаи.

Като част от обученията, които съм преминала съм компетентна в следните области: Основи на храненето, биохимия, детско хранене 0-18 години, хранене в напреднала възраст 50+, хранителни разстройства, хранене при ендокринни и автоимунни заболявания, хранен при спорт и специфични спортни цели, бременност (включително репродуктивни проблеми), хранене след раждане и кърмене, веганство и вегетарианство, лечение на болка и здравословни проблеми чрез елиминиране на храни или прилагане на определен протокол и т.н. Преминала съм обучения по психология, стрес мениджмънт, ментално здраве, лайф коучинг и др.Това, което ме отличава като специалист е може би моя модел на хранене и спорт, в които много вярвам и съм изградила на базата проба-грешка преди години, после натрупания опит, комбинация от различни методи на хранене, баланс, активни тренировки и правилно възстановяване. Нищо за сметка на здравето, защото то няма цена!

В личната си история съм минала през много стресови ситуации и ходене по лекари до 26 годишна възраст и това беше и част от решението ми да се преквалифицирам и занимавам тази професия. Така, че освен Ваш терапевт и треньор, аз мога да бъда и съветник и приятел! Не забравяйте, че правилното хранене и активния живот вървят ръка за ръка и всичко трябва да е процес, в който си имаме доверие и следваме обща цел!

Като съпруга, майка, работеща жена, знам, че е трудно. Но също така знам, че ако правим нещо добро за себе си и влагаме любов и старание, всичко се нарежда и случва по правилния начин!

Здравето е лична отговорност, а  БАЛАНСЪТ в живота е в основата му!
Желанието ми е Вие, които имате нужда от помощ, да знаете, че мога да бъда ваша подкрепа и учител, който ще Ви насочва да постигнете целите си, но трябва да сте наясно, че в основата на тази промяна винаги ще седи вашето желaние „ Колко силно искате това да се случи и какво сте готови да жертвате за да постигнете  крайната цел“

А моята крайна цел е здраве, добра форма и най-важното личностно удовлетворение от това да съм полезна на хората без да предам себе си, ценностната си система и вярвания!
С уважение,
Линда Робертович