1. Част 3 – Покачване на Мускулна маса без повишаване на % мазнини!

храна-пържолаОсновното в този режим, разбира се ще бъде количеството на консумираният протеин. Въглехидратите са с нисък гликемичен индекс след 16:00 часа и качествени мазнини вечер.

Кардио тренировки е хубаво да има умерено, но аз не смятам, че трябва да се избягват както ще срещнете в много режими. В този период тренировки може да са по различно време на деня. Ако е сутрин тя трябва да е след закуска поне час да не ви тежи – белтъци, месо, овесени/ръжени ядки, сурови ядки, авокадо. Пред тренировъчните добавки може да са БЦАА, Глутамин, Кре Алкалин, Витамини и Минерали. След тренировка консумацията на протеин е задължителна, 50-100 гр. бърз въглехидрат и други добавки спортни добавки, ако употребявате.До час след това е хубаво да има основно хранене с консумация на чисто месо, кафяв ориз/ Киноа/ пълнозърнест ориз/паста. Зеленчуците като цяло е хубаво да са разнообразни, но да има повече броколи, аспержи, карфиол! В периода на покачване има повече свобода в храненията, но все пак не е желателно да се храните с мазнини след тренировка, както и прекалено много бързи въглехидрати вечер. Все пак е хубаво мускулната маса да е чиста.

Консумацията на ниско маслена извара е много добра в случая  за междинни хранения и преди лягане и може да бъде комбинира с различни вкусове протеин, ядки, горски плод.

С тази статия се надявам да съм помогнала на тези от Вас, които сега започват да се занимават със спорт и правилно хранене и да успеете да приложите правилно прочетеното, което да доведе до желаните резултати!

Разбира се може да се възползвате и от някоя от моите услуги!

Автор : Линда Робертович

www.HealthSportSpirit.com