1. Политика за поверителност на личните данни

Ние от HealthSportSpirit.com уважаваме твоята конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяш за да може да предоставим заявената услуга/продукт професионално. Затова искаме процесът по обработката им да бъде напълно открит и прозрачен за теб. В тази връзка, споделяме с теб принципите, които формират нашата политика на поверителност.

1.1Кой носи отговорност за личните ти данни

„HealthSportSpirit“ е администратор на личните данни, които ни предоставяш и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.
Електронен адрес: linda@healthsportspirit.com
Администратор: Линда Робертович

1.2.Къде съхраняваме твоите данни

 Данните, които събираме от теб, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП“), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки случай на прехвърляне на твоите лични данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

 1.3.Какъв тип данни събираме от теб

 Ние от „HealthSportSpirit“ събираме данните ти, само когато попълваш формуляри за поръчка и/или въпросници на нашия сайт. Това включва:

 • Данни, предоставени, за да се поръча изготвяне на даден  режим посочен в сайта – имена, данни за физическо състояние и здравословно състояние, години, пол, навици и предпочитания ,имейл адрес, телефон!
 • Данни, предоставени при поръчка на предоставяни от нас продукти и услуги – имена, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка (ако става въпрос за физически продукт), IBAN (при обработване на плащането в случай на плащане по банков път)

Данни, предоставени при попълване на формата за контакт в нашия сайт – имена, имейл адрес и телефонен номер. В този случаи е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

1.4.Защо са ни необходими твоите данни

За качествено и надеждно извършване на заявената услуга/продукт.
За да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.
За бързото и надеждно обработване на поръчките и плащанията на продукти и услуги, предлагани на нашия уеб сайт.
За да се свържем с теб след кореспонденция при нужда от допълнителни разяснения (имейл или телефонни запитвания).
1.5.Как защитаваме твоите данни

Ние гарантираме сигурността на данните, които ни изпращаш, чрез прецизен и ограничен достъп до тях и стандартизиран електронни и управленски процедури. Твоята информация може да се съхранява и обработва на определени локации, където се намираме ние, в строго съответствие с приложимото законодателство за конфиденциалност и защита на личните данни и свързано единствено и само с функциите на сайта и предоставяните услуги.

1.6. Предоставяне на лични данни на трети страни

 Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до твоите лични данни на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици.

 

                                                  Промени в политиката ни за поверителност

1.1.Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще ти бъдат съобщени по имейл.

1.2.Последната промяна в нашата политика за поверителност е извършена на 09.06.2019г. във връзка с Общия регламент за защита на данните (GDPR).

                                                                    Общи условия за ползване

 1. Основни понятия и разпоредби в сайта

1.1  „Уеб сайт“ означава уеб сайт с адрес www.healthsportspirit.com

1.2  „Търговец“ юридическото лице „А.Б.Робертович“ ЕООД, ЕИК 175449120 с адрес на управление в  България, гр. София, ул. Софийско Поле“, Дървеница бл. 43, имейл sales@healthsportspirit.com

 1.3 „Програми“ означават хранителни режими, тренировъчни програми и други услуги, които могат да бъдат закупени на уеб сайта.

1.4 „Услуги“ означава провеждане на тренировки, консултации и семинари, закупени чрез уеб сайта.

1.5 „Потребител“ означава всяко лице, което посети уеб сайта, без значение дали разбира и използва неговото съдържание, дали отваря или не препратки от уеб сайта към негови съставни части или други уеб сайтове.

1.6 „Клиент“ означава всяко физическо или юридическо лице, което направи поръчка за закупуване на посочените продукти и услуги.

1.7 С натискането на обект, картинка, линк или бутон, разположен на уеб сайта се счита, че потребителят приема без ограничения и безусловно настоящите общи условия. В случай че не е съгласен с настоящите общи условия, потребителят няма право да прави поръчки за изготвяне на режими.

1.8 Настоящите общи условия влизат в сила от 15.03.2019 г. Доставчикът си запазва правото по всяко време да променя настоящите общи условия, като публикува своевременно промените на уеб сайта. Промените нямат действие по отношение на вече направени и приети поръчки.

 1.   За какво служи уеб сайта

2.1 Уеб сайтът www.healthsportspirit.com съдържа информация, статии, видеa и други материали, свързани със здравословния начин на живот и поддържането на добро физическо и психическо здраве.

2.2  Уеб сайта предлага специализирани платени програми и услуги за подобряване и промяна на хранителните навици, физическата форма, консултации, тренировки и специализирани продукти.

 1. Използване на www. Healthsortspirit.com

3.1 Информацията от уеб сайта e информационна и насочваща. Може да бъде разглеждана, споделяна и отпечатвана само за лични и нетърговски цели от потребителя.

3.2 Информацията от уеб сайта не може да бъде променяна, копирана и публикувана,разпространявана в други сайтове, социални мрежи и предлагана на други лица без изричното съгласие на търговеца и доставчика.

3.3  Търговецът и доставчикът не носят отговорност за каквито и да е вреди от употребата на материали и информация, публикувани на уеб сайта.

3.4 Услугите и продуктите посочени в сайта могат да бъдат поръчвани от клиент. Хранителните и спортните режими са индивидуални, но е желателно при здравословни проблеми да се консултирате с лекар. Същото важи и за продуктите!

 1.   Условия за поръчка и доставка през сайта

4.1 Всеки клиент на Healtshsportspirit.com може да направи поръчка в случай че има интерес за някоя от предлаганите услуги или продукти в сайта.

4.2 За целта трябва да следва стъпките в сайта.

4.3 Поръчките се потвърждават от Нас след преглеждане на точно и коректно попълване на данните Ви.

4.4 Поучавате поръчката си в описания срок след потвърждение на мейла. За услуги като различните режими от 5 до 7 работни дни след плащане, консултации/семинари по договаряне за определен час, продукти от 1 до 3 работни дни.

4.5 За доставка на дадената услуга клиента трябва да предостави точни данни и да направи съответното предплащане чрез предоставените му данни. Вида на получаване е електронен, за консултации и семинари според уговорката  личен, онлайн, писмен.

4.6 За доставка на даден продуктите, клиента следва да напише точни данни за доставка ( имена, телефон, адрес ). Продуктите се изпращат с куриерска фирма и се заплащат чрез наложен платеж. За поръчки над 80,00 лв. Доставката е за сметка на продавача healthsportspirit.com

 

5.    Условия за възстановяване на сума за поръчка на услуга или  връщане на  
продукт поръчан  през сайта

 • Сгрешен продукт при изпращане – клиента има право да поиска замяната му, като в случая е освободен от такса доставка.
 • Ако потребителят получи различен режим от заявения той бива заменен с искания. Сумата не се възстановява!
 • Право на отказване от поръчка на продукт клиента може да направи в срок от 1 ден след полученото потвърждение за изпращане. За отказване от предплатен режим/услуга следва това да се случи до 1 ден след заплащането му. Клиента следва да се свърже с търговеца на посочения мейл: sales@healthsportspirit.com
 1. Невъзможност търговецът да достави стоката.

6.1 При невъзможност търговеца да изпълни поръчката, вашата заявка ще бъде задържана и ще получите повторно обаждане веднага след като бъдете открити на посочения от Вас адрес. Възможно е промяна в цената на доставка от куриерската фирма.

 1. Авторски и рекламни права

7.1 Всички статии,материали, изображения и цялото съдържание на сайта е собственост на Healthsportspirit.com и „А.Б.Робертович“ ЕООД. Използването им без изричното писмено разрешение е противозаконно.

7.2 Healthsportspirit.com не носи отговорност за достоверността и точността на материалите, публикуваниw сайта и прилагани без знания и компетентност от потребителите.