• Тренировки „Бъдеща мама„
 • Бременността е прекрасен период за всяка жена, с която настъпват много промени, както в личния, така и в социалния живот. За някои преминава по-лесно, за други е с определени неразположения. Да запазим движението и мобилността си, са от съшествено значение за по-бързото възстановяване след раждане, за качване на по-малко килограми, за предотвратяване появата на проблемна диастаза и за личното ни самочувствие. Психическото здраве е не по-малко важно от физическото, а упражненията насочени към бременни жени предразполагат към духовно спокойствие, като същевременно са насочени и към най-проблемните зони, променящи се през този период. Режима се прилага след консултация с наблюдаващ лекар и неговото разрешение. Следва да се знаят някои специфики за състоянието, за да се избегнат нежелателни последствия. Тренировките са не повече от три седмично! Режима включва: 12 тренировки подходящи за периода след 12 до 37 гестационни седмици. Снимков материал или видеа. Практически съвети за целия период, за грижата за кожата, козметични продукти и други, както и помощ от мен в последствие! Подходящ е за зала и домашни условия.
 • Режим " Персонален Тренировъчен"
 • Ако искате истинска промяна, ако искате да се осъвършенствате и да ставате по-добри, по-здрави и по-силни. Вярвайте, бъдете отдадени и следвайте написаното без изключения! Разработен индивидуално според целите и личните особенности за фитнес зала, домашни трнировки или на открито! Трябва да се има предвид, че резултатите са различни в зависимост от изплозването или не на оборудване. За оптимално добри резултати прилагането на упражнения с тежести, такива със собствено тегло, както и кардио са препоръчителни. Тренировките са по моя методология тествана и усъвършенствана през годините, като за оптимални резултати следва да се прилага и хранителен режим съставен спрямо целите, защото двете неща са взаимносвързани. Всички предложени марки на суплементите са тествани от мен и доказани в качеството им и не са с рекламна цел. Програмата е желателно да се следва поне 2-3 месеца, като резултатите са гарантирани при спазването и на 80% от написаното. След този период може да бъде ъпдейтната. Ъпдей по програмата се заплаща на половината от стойността и!
 • „Режим Комплексен Хранен/Спорт/Суплементи“
 • Напълно съобразено и създадено за теб меню, тренировъчна програма и суплементаця. Изготвя се според данните попълнени във въпросника, цели, опит, здравословни проблеми, ежедневие. Включва придружаващи материали за допълнителна помощ и улеснение, като снимки и видеа, последваща помощ от мен винаги при нужда! Режима се изготвя на база задоволяване на пълните нужди на организма от хранителни вещества чрез балансирано хранене и тренировъчна програма по моя методика изпробвана и усувършенствана в годините. Примерната суплементация включва някои задължителни хранителни добавки за здраве и възстановяване и спортни добавки за по-добри резултати, които се взимат по-преценка на клиента. Всички предложени марки са тествани от мен и доказани в качеството им и не са с рекламна цел. Програмата е желателно да се следва поне 2-3 месеца, като резултатите са гарантирани при спазването и на 80% от написаното. След този период може да бъде ъпдейтната. Ъпдей по програмата се заплаща на половината от стойността и!
 • „Възстановяване след раждане“
 • Раждането остава следи върху тялото ни, като най-често срещаните проблеми са диастаза, болки в кръста, проблеми с тазовото дъно, сраствания в следствие на секцио, качване на килограми и отпусната мускулатура. Режима е за дами, които искат по-бързо да влезнат във форма, да възвърнат своята кондиция и мобилност. Съобрзен е със заетия ден покрай грижата за малкото бебче и може да се прилага както в залата, така и в къщи. Тренировките е препоръчително да се започнат след 60-я ден от раждането и след разрешение от наблюдаващ лекар! Като майка на близнаци и жена родила на 36 години знам, че възстановителния период е важен, женското тяло има нужда от време, а хороналния бум, новите емоции и преживявания дават своето отражение. Започването на тренировки прекалено рано може да окаже ефект над здравето ви и на възтановяването на коремните мускули. Тренировъчния сплит е от минмум 2 до максимум 4 тренировки седмично, като времетраенето е съобразено и е между 40 и 60 мин.в засивимост от индивидуланото темпо и опит.Суплементация се препоръва за дамите, които не кърмят, а за кърмещите само прием на позволени хранителни добавки!

˟ Всички режими, се предоставят с пакет материали за допълнителна помощ, разяснение и улеснение за прилагане в бъдеще! Анкетата с въпроси трябва да е коректно попълнена, моля не спестявайте информация, тя е ключа към промяната !

Моята крайна цел е здраве, добра форма и най-важното личностно удовлетворение от това, да съм полезна на хората, без да предам себе си, ценностната си система и вярвания!

БЕЗ ПОВЕЧЕ ИЗВИНЕНИЯ
ЗАПОЧНИ СВОЯТА ПРОМЯНА СЕГА!

Причината, хората да не предприемат първата крачка към промяната е страха и неувереността! Липсата на знания, мотивацията и социалната страна са също сериозна пречка. Аз обаче съм тук, за да бъда твоя подкрепа и заедно да извървим стъпките към целта: А тя е здраве, промяна на лошите навици и изграждане на хармонична визия с ясни познания за хранителната и двигателна култура!

 • Навика определя начина на живота ни, но е под наш контрол!

 • Суетата не трябва да е в основта, а здравето ти!

 • Живота с цели е постоянно надграждане и учене, което води само до положителни неща!

 • Възрастта е просто цифра, докажи, че може да си по силен от времето!

 • Конкурирай се само със себе си и се фокусирай върху целите си.

 • Бъди отдаден, бъди търпелив, наслаждавай се на резултата!

Както казва Стивън Кови

Аз не съм продукт на обстоятелствата. Аз съм продукт на собствените ми избори“

ЗАЯВИ СВОЯТА ПРОГРАМА СЕГА