Всички индивидуални режими, които изготвям са на база данните, които ще попълните в анкетата, съобразени са със здравословното Ви състояние, цели и лична мотивация за промяна!  При здравословни проблеми и специфични състояние,  ще бъдете насочени към доктор специалист за съответния проблем. Хранителните режими са изготвени според дневните енергийни нужди и без лишаване на организма от важни хранителни вещества и без изключване на хранителни групи, освен ако индивида няма определени алергии и непоносимости!

Всички програми предлагани в този сайт са професионални, след преминати обучения, подкрепени с международни дипломи и сертификати! 

*Всички режими, се предоставят с пакет материали за допълнителна помощ, разяснение и улеснение за прилагане в бъдеще! Всички режими се изготвят персонално !!! Анкетата с въпроси трябва да е коректно попълнена. Моля не спестявайте информация, тя е важна за пътя към промяната ! Ако някой искате да споделите допълнителни детайли относно режима и Вашето здраве, цели и други, моля уточнете в края на въпросника!

*Ако не сте сигурни кой е подходящия хранителен режим за Вас или има определени специфични изисквания от Ваша страна, може да запазите час за консултация по време на която ще обсъдим всичко подробно и ще Ви бъде предложен индивидуален подход и хранителен план според нуждите Ви.

БЕЗ ПОВЕЧЕ ИЗВИНЕНИЯ
ЗАПОЧНИ СВОЯТА ПРОМЯНА СЕГА!

Причината, хората да не предприемат първaта крачка към промяната е страха и неувереността! Липсата на знания, мотивацията и социалната страна са също сериозна пречка. Аз обаче съм тук, за да бъда твоя подкрепа и заедно да извървим стъпките към целта: А тя е здраве, промяна на лошите навици и изграждане на хармонична визия с ясни познания  хранителна и двигателна култура!

  • Навика определя начина на живота ни, но е под наш контрол!

  • Суетата не трябва да е в основaта, а здрaвето ти!

  • Живота с цели е постоянно надграждане и учене, което води само до положителни неща!

  • Възрастта е просто цифра, докажи, че може да си по силен от времето!

  • Конкурирай се само със себе си и се фокусирай върху целите си.

  • Бъди отдаден, бъди търпелив, наслаждавай се на резултата!

Както казва Стивън Кови

Аз не съм продукт на обстоятелствата. Аз съм продукт на собствените ми избори“

ЗАЯВИ СВОЯТА ПРОГРАМА СЕГА