Скъпи клиенти, преди да поръчате хранителен план трябва да разберете, че подхода е индивидуален и изисква време и отдаденост. Всеки един план, който изготвям е въз основа на данните, които ще попълните в анкетата, съобразени са със здравословното Ви състояние, цели, опит и лична мотивация за промяна!  При здравословни проблеми и специфични състояние,  ще бъдете насочени към доктор специалист за съответния проблем преди да продължим нататък. Моля, попълвайте анкетата възможно най-подробно!

Хранителните режими са изготвени според дневните енергийни нужди посредством специален калкулатор и без лишаване на организма от важни хранителни вещества и без изключване на хранителни групи, освен ако индивида няма определени алергии и/или хранителна непоносимост! При такива се предлагат алтернативи. Всички рецепти в плана са балансирани и направени от мен, следват всички принципи на нутрициологията. Към всеки план получавате и примерна суплементация и допълнителни съвети базирани на преминатите от мен обучение и над 20 годишен опит!

Всички програми предлагани в този сайт са професионално изготвени. Потвърждение за приета поръчка, получавате лично от мен, както и данни за плащане на фирмената сметката на HealthSportSpirit – „А.Б.Робертович“ ЕООД.

Срок за изпълнение до 10 работни дни или според работния график. При невъзможност от моя страна да изготвя режима или пък при лични съображения, че няма да съм полезна за Вас ще бъдете уведомени. 

*Всички режими, се предоставят с пакет материали за допълнителна помощ, разяснение и улеснение за прилагане в бъдеще! Всички режими се изготвят персонално !!! Анкетата с въпроси трябва да е коректно попълнена. Моля не спестявайте информация, тя е важна за пътя към промяната ! Ако някой искате да споделите допълнителни детайли относно режима и Вашето здраве, цели и други, моля уточнете в края на въпросника!

*Ако не сте сигурни кой е подходящия хранителен режим за Вас или има определени специфични изисквания от Ваша страна, може да запазите час за консултация по време на която ще обсъдим всичко подробно и ще Ви бъде предложен индивидуален подход и хранителен план според нуждите Ви.

БЕЗ ПОВЕЧЕ ИЗВИНЕНИЯ
ЗАПОЧНИ СВОЯТА ПРОМЯНА СЕГА!

Причината, хората да не предприемат първaта крачка към промяната е страха и неувереността! Липсата на знания, мотивацията и социалната страна са също сериозна пречка. Аз обаче съм тук, за да бъда твоя подкрепа и заедно да извървим стъпките към целта: А тя е здраве, промяна на лошите навици и изграждане на хармонична визия с ясни познания  хранителна и двигателна култура!

  • Навика определя начина на живота ни, но е под наш контрол!

  • Суетата не трябва да е в основaта, а здрaвето ти!

  • Живота с цели е постоянно надграждане и учене, което води само до положителни неща!

  • Възрастта е просто цифра, докажи, че може да си по силен от времето!

  • Конкурирай се само със себе си и се фокусирай върху целите си.

  • Бъди отдаден, бъди търпелив, наслаждавай се на резултата!

Както казва Стивън Кови

Аз не съм продукт на обстоятелствата. Аз съм продукт на собствените ми избори“

ЗАЯВИ СВОЯТА ПРОГРАМА СЕГА